В Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ під час тижня комісії фахових дисциплін технологічного циклу студенти спеціальності «Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів» групи ВХК-13 на чолі з класним керівником Дем’яненко О.В. провели цікаву виховну годину на тему: ”Хліб у різних народів”. Студенти та гості мали змогу познайомитись з видами хліба у різних народів, рецептурами та способами їх приготування, адже кожен студент готував доповідь про хліб однієї з країн світу. Завдяки чому всі мали змогу здійснити віртуальну подорож країнами Європи та побачити ці вироби. Також студенти розповіли всім присутнім яке значення має хліб у кожній культурі та у житті людей. Цікаво було познайомитись з правилами вживання хліба та хлібним етикетом, який має місце в українській культурі.
Звичайно, як кожне свято виховна година проходила з смачним короваєм на столі та зразками різних видів хліба. Деякі з виробів студенти виготовили самостійно, вивчивши способи їх приготування та рецептуру, чим збагатили свої теоретичні та практичні знання, які можуть їм знадобитись у професійному майбутньому.
На закінчення всі скуштували представлені вироби та зробили висновки, що наш, спечений власноруч, український коровай – найсмачніший!
Джерело: сайт Смілянського коледжу харчових тенологій
Залишити відповідь