Вчителі Черкащини – серед переможців всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2021»

изображение_2021-04-23_153925-e1619181577720Інноватори, лідери і абсолютні переможці. Троє педагогів області здобули переможні місця всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2021». Про це повідомляє пресслужба Черкаської ОДА.

Вчитель української мови та літератури Черкаського гуманітарно-правового ліцею Катерина Молодик стала абсолютною переможницею у номінації «Українська мова та література». Вона має 6 років педагогічного стажу.

Алла Левченко, учитель математики Тальнівської школи №2, увійшла у п’ятірку кращих учителів математики України (ІV рейтингове місце). Має понад 27 років педагогічного стажу.

«Вчителем-інноватором» за інтеграцію у трудовому навчанні став Микола Цимбал, учителя трудового навчання Черкаської гімназії № 9 імені О.М. Луценка. Увійшов у 12-ку кращих зі всієї України. Учитель за підтримки адміністрації та влади перетворив старий радянський кабінет праці у справжню лабораторію сучасних технологій.

Щорічний всеукраїнський конкурс «Учитель року» започаткували 29 червня 1995 року. Організатор конкурсу – Міністерство освіти та науки України та Інститут модернізації змісту освіти.

Мета конкурсу, зокрема, популяризація кращих педагогічних здобутків і професійної майстерності. Переможцям присвоюють звання «Заслужений вчитель України».

Залиште свій коментар тут.
Увага! Пам'ятайте, що наш сайт - поле для виважених коментарів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.