Учні смілянського центру показали свої вміння та знання на обласному семінарі-практикумі

DSCN0601_новый размер20 листопада на базі ресторанного комплексу «Салют» відбувся обласний семінар-практикум для педагогічних працівників Черкаської області професій переробної промисловості, рестораторства та торговельного напрямку. Під час семінару педагогічні працівники Смілянського центру підготовки і перепідготовки робітничих кадрів провели бінарний урок на тему: «Подача солодких страв та гарячих напоїв».

Майбутні офіціанти набули практичні знання і необхідні навики  з технології подачі десерту  «Шоколадна куля з морозивом» та кави з маршмеллоу.

У сучасному світі ресторанний бізнес стає дедалі більш популярнішим, про що свідчить збільшення кількості кав’ярень, кафе і ресторанів, а разом із цим зростає і кількість необхідного професійного персоналу. Тому професія офіціанта, яка здобувається у нашому закладі освіти – одна з найзатребуваніших на ринку праці, впевнені у Смілянському центрі підготовки та перепідготовки робітничих кадрів.

DSCN0564_новый размер DSCN0607_новый размер DSCN0601_новый размер DSCN0618_новый размер

Залиште свій коментар тут.
Увага! Пам'ятайте, що наш сайт - поле для виважених коментарів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.