20 листопада на базі ресторанного комплексу «Салют» відбувся обласний семінар-практикум для педагогічних працівників Черкаської області професій переробної промисловості, рестораторства та торговельного напрямку. Під час семінару педагогічні працівники Смілянського центру підготовки і перепідготовки робітничих кадрів провели бінарний урок на тему: «Подача солодких страв та гарячих напоїв».
Майбутні офіціанти набули практичні знання і необхідні навики з технології подачі десерту «Шоколадна куля з морозивом» та кави з маршмеллоу.
У сучасному світі ресторанний бізнес стає дедалі більш популярнішим, про що свідчить збільшення кількості кав’ярень, кафе і ресторанів, а разом із цим зростає і кількість необхідного професійного персоналу. Тому професія офіціанта, яка здобувається у нашому закладі освіти – одна з найзатребуваніших на ринку праці, впевнені у Смілянському центрі підготовки та перепідготовки робітничих кадрів.
Залишити відповідь