У Смілянському центрі провели атестацію для майбутніх кухарів та кондитерів

291145932_3316400821976260_1780550825948607954_n29 червня у Смілянському центрі підготовки і перепідготовки робітничих кадрів було організовано підготовку та проведення поетапної кваліфікаційної атестації для здобувачів освіти, які здобувають професії «Кухар; кондитер» та «Кухар; офіціант».

До поетапної атестації були допущені всі здобувачі освіти, які закінчили курс теоретичного і практичного навчання та закріпили отримані в училищі знання і навички на виробничій практиці базових підприємств області.

Учні продемонстрували паростки цікавих ідей, здатність до самостійної роботи з обраної професії, уміння і навички виконувати складні виробничі завдання. Свої творчі здібності, розвинуті у стінах училища, вони втілили у приготовлених стравах. Представлені витвори відрізнялись яскравою презентацією та необхідними смаковими якостями. Всі здобувачі освіти продемонстрували високий рівень професійних знань та вмінь, відповідальність, творче натхнення, креативність.

Результат: всі кулінарні вироби отримали достатньо високий бал. У навчальному закладі привітали учнів із першим етапом оволодіння робітничою професією.

Залиште свій коментар тут.
Увага! Пам'ятайте, що наш сайт - поле для виважених коментарів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *