У Смілянському центрі майбутні кухарі навчаються дистанційно

125339845_281573833219241_6144494630263561332_nІснує багато чудових професій. Кожна професія, як і кожна людина, — зовсім різні, проте всі вони неодмінно мають бути ситими. Саме тому з’явилася професія кухар.

У навчальній лабораторії Смілянського центру підготовки та перепідготовки робітничих кадрів учні під керівництвом майстра виробничого навчання Олесі Висоцької здобули початкові уміння і навички з кулінарної обробки риби та приготування напівфабрикатів.

Перебуваючи на дистанційному навчанні, учні показали отримані уміння і навички, та за допомогою он-лайн консультацій приготували самостійно страви з риби. інформують у навчальному закладі.

У сучасному світі ця професія є ще й досить прибутковою. Хороший кухар заробляє в середньому як і юридичний спеціаліст. Але є одне правило: щоб досягнути успіху в кулінарії, потрібно постійно навчатися, вдосконалювати свої знання, уміння і навички. Саме під таким гаслом навчається група №20 за професією «Кухар». Кулінарія вважається справжнім мистецтвом, яке опановують, зокрема, учні Смілянського центру.

125216872_2893389844213786_5944959881485675907_n 125339845_281573833219241_6144494630263561332_n

125190294_1247129162332842_1435713199114119889_n

Залиште свій коментар тут.
Увага! Пам'ятайте, що наш сайт - поле для виважених коментарів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *