До Дня працівників харчової промисловості, який щорічно відзначають у третю неділю жовтня, в Смілянському коледжі харчових технологій традиційно відзначили День технолога.
Ярмарок розпочали привітаннями від комісії фахових технологічних дисциплін. Традиційно Смілянський коледж харчових технологій Національного університету харчових технологій відзначає це професійне свято ярмарком.
В цей день студенти спеціальності 181 «Харчові технології» представляють на святковому ярмарку смаколики, виготовлені власноруч.
Учасники запропонували студентам та працівникам коледжу широкий асортимент кондитерських виробів, солодощів, десертів, хлібобулочних виробів, які студенти приготували власноруч.
Прекрасна традиція – святковий ярмарок допомагає молодому поколінню зрозуміти, що їхня професія – найкраща, впевнені у Смілянському коледжі харчових технологій.
Залишити відповідь