У Смілянському коледжі провели великий пекарський турнір

DSC_1325Вже традиційним у Смілянському коледжі харчових техеологій став конкурс фахової майстерності – Великий пекарський турнір. На ньому студенти 3 курсу спеціальності «Харчові технології» змагалися у виготовленні та оздобленні кондитерського виробу. Темою цьогорічного конкурсу став бісквітний «Міні-торт». 

Конкурс складався з двох турів: теоретичного, що передбачав перевірку знань з дисциплін професійно-теоретичної підготовки та практичного туру. Практичний тур включав виконання 3 завдань: розрахунок виробничої рецептури, виготовлення бісквітного напівфабрикату за розрахунком та оздоблення торта в довільній формі, а також здійснення технохімічного контролю виробничого процесу відповідно до завдання.

При виконанні завдань оцінювався зовнішній вигляд та робоче місце учасників, майстерність, сучасність, творчий підхід та креативність в оздобленні, дотримання норм технологічного процесу, правил охорони праці та норм часу.

Всі п’ять команд показали досить високі знання та уміння, проявили свої творчі здібності, практичні навички та приємно вразили суддів своїми виробами.

Організатори привітали учасників та побажали творчих здобутків та подальших успіхів у навчанні. Незабаром, свої знання та уміння вони зможуть показати, представляючи Смілянський коледж харчових технологій, на конкурсі в Національному університеті харчових технологій, інформує прес-центр навчального закладу.

DSC_1325

oznor

oznor

DSC_1360

Залиште свій коментар тут.
Увага! Пам'ятайте, що наш сайт - поле для виважених коментарів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *