У Смілянському коледжі харчових технологій визначили кращих за професією

3_24В рамках тижня комісії технологічного циклу відбувся традиційний конкурс «Кращий за професією».  Захід був організований і проведений серед студентів третього курсу групи  ВЦР14 викладачем фахових дисциплін  Васюрою П.А.
Завдання конкурсу передбачало зробити повний аналіз напівпродуктів цукрового виробництва на основі теоретичних знань та практичних навичок, отриманих студентами під час вивчення спецдисциплін.
Присутні члени комісії технологічного циклу  Глухова К.С., Лісіцина Л.І. та Глухова Н.В.  відмітили достатній рівень умінь та навичок студентів у проведенні аналізів напівпродуктів цукрового виробництва.
Кращими за професією «Виробництво цукристих речовин та полісахаридів» стали студенти, які найкраще показали свої знання та уміння при виконанні аналізів.
І місце – Пилипчук Дарія
ІІ місце – Паплінська Яна
ІІІ місце – Карпенко Маргарита
На підставі результатів конкурсу встановлено досить високий рівень знань та умінь студентів з навчальних дисциплін: «Технологія цукру-піску та цукру-рафінаду» та «Технохімічний контроль виробництва цукристих речовин та полісахаридів».

Прес-центр СКХТ

Залиште свій коментар тут.
Увага! Пам'ятайте, що наш сайт - поле для виважених коментарів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *