У смілянській школі відзначили «Обдарованість року – 2019»

Обдарованість-року-300x225Кінець навчального року  – за традицією Нашої Першої – час  підведення підсумків  та звіт директора школи перед громадськістю.

Свято «Обдарованість року – 2019» – це урочисте  вшанування переможців, торжество таланту, на якому відзначили  найкращих учнів і вчителів, які гідно представили  школу на міському, обласному та Всеукраїнському рівні. Кожен учитель бажає «запалити» зірку успіху в своїх учнях, спрямувати на шлях, який у майбутньому дасть можливість відчути себе повноцінним громадянином. Тому на святі слово «зірка» звучало неодноразово,  бо у школі №1 є ким пишатися: маємо потужний потенціал творчої та обдарованої молоді, яка своїми перемогами прославила рідну школу.

На святі відзначили учнів за творчі, спортивні, наукові досягнення у номінаціях «Інтелект року», «Команда року», «Спортивна гордість року», «Творчість року», «Проект року –2019».

На святі «Обдарованість року – 2019»  відзначили саме тих  дітей, які своєю  сумлінною працею підтвердили, що зерна науки і знань впали в благодатну землю і ростуть, розквітають відмінними оцінками в класних журналах, множаться дослідженнями та власними відкриттями тих, хто стане академіками й авіаконструкторами, лікарями і політиками  – у майбутньому будівничими нашої України. Це – майбутня еліта нашої держави, велика надія вчителів і батьків на те, що Україна відродиться і розправить свої могутні крила, а на українському небосхилі  засяють «нові зірки Нашої Першої», інформують у школі №1.

Залиште свій коментар тут.
Увага! Пам'ятайте, що наш сайт - поле для виважених коментарів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.