У Смілі залізничникам розповіли як запобігти кишковим інфекціям та харчовим отруєнням влітку

Фахівчині Шевченківського залізничного відділу обласного ЦКПХ — помічниці лікаря-епідеміолога Олена Сторчак та Ірина Мартиненко — продовжили роз’яснювальну роботу з профілактики гострих кишкових інфекцій серед працівників моторвагонного депо ім. Т. Шевченка.

Під час зустрічей із працівниками обговорили важливі питання:
✅ правила безпечного харчування;
✅ вживання доброякісної питної води;
✅ дотримання особистої гігієни.

Ці прості, але дієві заходи допомагають уникнути таких небезпечних захворювань, як черевний тиф, сальмонельоз, вірусний гепатит А, дизентерія тощо.

У зв’язку з випадками ботулізму, зареєстрованими в Черкаській області, фахівці звернули особливу увагу залізничників на небезпеку цієї недуги.

Залиште свій коментар тут.
Увага! Пам'ятайте, що наш сайт - поле для виважених коментарів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.