У Смілі відзначили «Героїв спортивного року – 2018»

Cover-Geroi-2017.inddНині Смілу поправу можна назвати містом спортивним, яке має свої спортивні традиції та досягнення, потужний тренерсько-викладацький склад, спортивний громадський актив, талановитих вихованців дитячо-юнацької спортивної школи та спортивних клубів, які постійно досягають все нових спортивних висот. Тільки у 2018 році присвоєно розрядів:  кандидатів в майстри спорту України – 10, І -х– 18, масових – 35.

Віншують велику спортивну родину у Смілі щороку на урочистій церемонії «Герої спортивного року». Свято зібрало шанувальників спорту у міському Будинку культури. На урочистій церемонії відзначили кращих із кращих у 15 номінаціях.

Це тренери, вчителі, спортсмени, які мають високі результати на обласній, всеукраїнській та міжнародній спортивних аренах за підсумками 2018 року. Також на церемонії відзначили кращі спортивні організації, назвали сенсації року, подякували усім, хто підтримує розвиток спортивного руху у Смілі.

Чималих зусиль в напрямку реалізації державної спортивної політики в різних напрямках докладає міська влада. З вітальним словом до присутніх звернулися секретар міської ради Віктор Федоренко, заступники міського голови Олексій Гончаренко та Павло Кондратенко, в.о керуючого справами Людмила Осейко.

Гарного настрою додав концерт. Із творчими дарунками виступили на головній сцені колективи міста.

Переможцям кожної номінації вручили Кубки, грамоти та пам’ятні подарунки.

Залиште свій коментар тут.
Увага! Пам'ятайте, що наш сайт - поле для виважених коментарів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.