У Смілі стартував фотоконкурс «Молодь нашого міста – 2020»

фотоконкурсВідділ молоді та спорту запрошує до участі у онлайн-фотоконкурсі «Молодь нашого міста – 2020», приуроченому Дню молоді.

Метою конкурсу є виявлення та розкриття творчих здібностей та обдарувань підростаючого покоління, підтримка обдарованої молоді, виховання у смілянської молоді активної громадської позиції, любові до рідного міста, формування естетичного смаку. 

Учасниками заходу можуть бути професійні фотографи та аматори-фотолюбителі віком від 14 до 35 років.

До конкурсу допускаються роботи всіх фотографічних жанрів, зроблені за останні два роки, за тематичними рубриками:

– «Місто моєї юності – Сміла»;

– «Молоді таланти Сміли»;

– «Дозвілля молоді»;

– «Молодь і професія»;

– «Молодь за здоровий спосіб життя»;

– «Молодь і незвичний 2020».

Надіслані на Фотоконкурс роботи мають відображати реальні життєві ситуації. Фотографія здійснюється за допомогою цифрового фотоапарата чи телефону.

Робота повинна бути високої якості, чіткого зображення, не розмита, з роздільною здатністю знімка не менше 300 пікселів/дюйм. Зображення мають бути навиліт, без полів, псевдопаспарту, рамок і надписів. Один автор надає не більше 3-х фотографій.

Матеріали та анкети-заявки надсилати до 25.06.2020 на електронну адресу відділу молоді та спорту управління освіти, молоді та спорту: smila-moloda@ukr.net.

Підсумки проведення фотоконкурсу буде оприлюднено після 26.06.2020. Переможці заходу отримають грамоти відділу молоді та спорту управління освіти, молоді та спорту та пам’ятні подарунки.

Відділ молоді та спорту

управління освіти, молоді та спорту

Залиште свій коментар тут.
Увага! Пам'ятайте, що наш сайт - поле для виважених коментарів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.