У Смілі планують провести конкурс «Смілянська пані – 2019»

img_20190130_10250730 січня під головуванням заступника міського голови Людмили Осейко відбулося координаційної ради з питань сімейної політики. На засіданні були підбиті підсумки роботи координаційної ради за 2018 рік та затверджено план роботи ради на 2019 рік.

Зокрема, планується у квітні 2019 року розглянути питання соціального захисту багатодітних та малозабезпечених сімей; стану роботи з сім’ями у закладах дошкільної освіти.

На засіданні у листопаді 2019 року координаційна рада запланувала розглянути питання попередження смертності та жорстокого поводження з дітьми в сім’ях, які опинилися в складних життєвих обставинах; питання проведення управліннями та відділами інформаційно-просвітницьких заходів щодо протидії торгівлі людьми, про організацію та проведення міського етапу Всеукраїнської акції “16 днів проти насильства” та проаналізувати демографічний розвиток у місті в порівнянні з 2017 і 2018 роками.

На засіданні розглянули документи та вирішили винести на засідання виконавчого комітету питання щодо клопотання про присвоєння почесного звання України “Мати-героїня” Тетяні Зайченко, яка народила та виховала п’ять дітей.

Відділ культури представив положення про міський конкурс “Смілянська пані – 2019”, який планується провести на початку березня 2019 року. Визначення переможців конкурсу буде проходить за номінаціями: “Жінка-керівник”, “Жінка-краща за професією”, “Жінка-перспектива”, “Жінка-меценат”, Жінка-громадський діяч”, “Жінка-берегиня”, “Жінка-бабуся”, інформує офіційний сайт Смілянської міської ради.

Залиште свій коментар тут.
Увага! Пам'ятайте, що наш сайт - поле для виважених коментарів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.