У Смілі названо переможців змагань «Локомотив ліга – 2019»

IMG_20190505_1138264- 5 травня на футбольному майданчику ФСК «Локомотив» відбулися відкриті змагання з міні-футболу «Локомотив ліга–2019» участь у яких взяли шість команд. Крім місцевих залізничників, яких представляла посилена команда вагонної дільниці, бажання поборотися за головний приз змагань виявили ФК «Смілаенергопромтранс», ФК «Березняки», ФК «Патріот», ФК «Малосмілянка», ФК «Балаклея».

За умовами змагань команди за жеребкуванням були розподілені на дві групи.

Першими на майданчик вийшли команди групи «А»: ФК «Малосмілянка» та «Локомотив» Початок був за залізничниками. Заволодівши ініциативою вони першими відкрили лік забитим м’ячам, але згодом гра вирівнялась, малосмілянці під кінець  двадцятихвилинки зрівняли рахунок 4 : 4. У другій половині впевнені дії досвідчених гравців «Локомотива» В. Саріна, О.Говденка, Р.Хоменка дозволили залізничникам переможно завершити матч. Рахунок 10:5 на їхню користь. Слідуючим  суперником «Локомотива» по групі стали футболісти ФК «Смілаенергопромтранс». Амбітна команда, укомплектована гравцями за плечима яких навіть виступи у минулому в лігових змаганнях, була налаштована тільки на перемогу. Перша половина гри закінчилася з рахунком 2 : 1 на користь енергетиків. Спочатку на 12 хв. влучним ударом відзначився І.Римський, пізніше гольову передачу замкнув М.Гаркавий. Гол у відповідь на свій рахунок записав залізничник Р.Хоменко. У другому таймі команди мали безліч можливостей вразити ворота суперників, але м’яч тільки раз перетнув лінію воріт. Автором забитого м’яча став гравець «Локомотива» С.Вечірній. Гра завершилася бойовою нічиєю 2 : 2. Переможець у групі мав визначитися у грі енергетиків та малосмілянців. Команді «Смілаенерготранс» вдалося завдяки вагомій перемозі 11 : 2 не тільки переграти своїх суперників, а й стати лідером у групі, не зважаючи на однакову кількість очок з «Локомотивом». В групі «Б» сильнішими виявилися футболісти «Патріота», які послідовно переграли команди ФК «Березняки» з рахунком 8 : 1 та ФК «Балаклея» 9:2. Друге місце посіли балаклеївці, які здобули перемогу (10 : 2) у грі з березняцькою командою. 

Другий день змагань мав визначити переможця та призерів. У грі за третє призове місце зустрілися команди «Локомотив» та ФК «Балаклея». Молода команда балаклеївців швидко відшукала ключики до воріт воротаря залізничників Р.Моцара, першими відкривши рахунок у зустрічі 1 : 0. Але, після тривалої атаки результативно відзначився В. Сарін – 1 : 1. Згодом балаклеївець А.Остренко виводить свою команду знову вперед – 2 : 1. Це була остання гольова атака ФК «Балаклея» у цій зустрічі.Залізничники добавили обертів, і результат не забарився…. Кінцевий рахунок 7 : 2 на користь команди «Локомотив», якій і дісталась «бронза». Цікавою на події та видовищною виявилася фінальна гра між командами «Патріот» та «Смілаенергопромтранс». Титулований «Патріот» (команда виборола срібло зимового обласного чемпіонату в І-й лізі) досить жваво розпочавши гру, перемагаючи на початку поєдинка, дали можливість енергетикам не тільки зрівняти рахунок, а й вийти впред 2 : 1. Втім, «патріотівцям» вдалося зрівняти рахунок 2 : 2. Інтрига у матчі тривала до останньої хвилини, та все ж енергетикам вдалося, як то кажуть вирвати бажану перемогу. Результат гри 4 : 2 на користь команди «Смілаенергопромтранс», яка й стала володарем почесної нагороди – Кубка «Локомотив – ліги 2019», який отримала  під час урочистого закриття змаганя.

Гравців команд призерів відзначено пам’ятними медалями.

Олександр Говденко

директор ФСК «Локомотив»

Залиште свій коментар тут.
Увага! Пам'ятайте, що наш сайт - поле для виважених коментарів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.