Сунки – найспортивніше село Смілянщини 2016

Безкрайніми грозовими хмарами зустрічала Смілянщину субота. Краплини дощу, що деінде пролітали над стріхами хат, як ніколи привертали до себе погляди мешканців десятка сіл. 13 серпня, половина району раз по з раз поглядаючи в небо, з хвилюванням і пересторогою замислювалися над погодою в с. Носачів. Саме тут цього дня проходили найочікуваніші змагання щорічного турніру «Найспортивніше село Смілянщини», де і було визначено команду, що представлятиме район на теренах області.

Від самого досвіту голова Носачівської громади Віктор Кравченко не мав спокою ні на мить. Перевіряючи спортивні снаряди і вмовляючи небесну гладь, Віктор Андрійович з притаманною йому щиросердністю, очікував гостей з кожного куточку Смілянщини. Другий рік поспіль стіни загальноосвітньої школи та мешканці с. Носачів були господарями вищезгаданого спортивного свята, про те хоч і мали досвід, хвилюванню не було меж.

З кожною наступною секундою, пришкільна територія заповнювалась новим транспортом, який хвиля з хвилею вивільняв спортсменів-аматорів спраглих до нових перемог. Більше двохсот учасників вже через декілька хвилин вишикувавшись для урочистого відкриття, приймали вітання від заступника голови районної державної адміністрації Людмили Абрамової, завідувача сектору у справах сім’ї, молоді та спорту Світлани Горобець, голови фракції «Черкащани», депутата районної ради Віктора Золотоверхого та керуючої господарством «Шпола Агро-Індустрі» Валентини Гаєнко.

З дитячим сум’яттям учасники змагань дожидали стартового свистка і хоч кожен відмахувався від вагомості перемоги, не озброєним оком було видно, блискучі медалі закохали їх до безтями.

Кремезні гирьовики і швидконогі футболісти боролися пліч о пліч з своїми односельчанами, які обрали до вподоби настільний теніс та шашки. Як зазвичай, найбільше вболівальників навколо себе зібрали змагання з армспорту та перетягування канату, де шквалом емоцій зустрічали кожну перемогу. Не оминула програма турніру і сільських голів, які визначали поміж себе кращого у змаганнях з дартсу.

Після шести годин боротьби та суперництва, стомлені, але задоволені атлети, затаївши подих вслухались в результати змагань. Підраховуючи подумки власні завойовані бали, щиро вітали конкурентів з отриманими грамотами. Не дивлячись, що в спортивних змаганнях головне участь, все ж були визначені і лідери. Отже, за підсумками командного заліку третє місце посіла Санжариська сільська рада, а перше і друге місце, з різницею лише в декілька балів, зайняли Сунківська та Ковалиська сільська рада відповідно.

Смілянська районна державна адміністрація вітає учасників (Балаклеївську, Попівську, Сердюківську, Санжариську, Сунківську, Ковалиську, Ташлицьку, Костянтинівську, Носачівську та Малосмілянську сільські ради) з вдалим завершенням змагань та щиро дякує за належне ставлення до популяризації здорового способу життя та спорту в районі.

За інформацією сектору у справах
сім’ї, молоді та спорту РДА

Джерело: Смілянська РДА

Залиште свій коментар тут.
Увага! Пам'ятайте, що наш сайт - поле для виважених коментарів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.