Сучасна кулінарія у Смілянському центрі підготовки і перепідготовки робітничих кадрів

1Сучасна кулінарія – це прекрасний і безмежний світ мистецтва, який постійно удосконалюється. Вміння і задуми та витвір золотих рук кухарів та кондитерів дивує і зачаровує.У Смілянському центрі підготовки і перепідготовки робітничих кадрів навчають смачно готувати, правильно поєднувати продукти харчування, комбінувати кілька видів теплової кулінарної обробки,а також знайомлять з технологією приготування фірмових страв кухні народів світу.

Усе це – під керівництвом майстрів виробничого навчання Валентини Пузіної та Наталії Веденєєвої.

Для підготовки кваліфікованих кадрів в освітньому закладі створили сприятливі умови – оснастили кухні-лабораторії сучасним устаткуванням, навчально-методичним матеріалом для виробничого навчання.

Учні готують різні страви різної складності: від простих до оригінально-складних, набуваючи при цьому досвід та отримуючи задоволення від смачних результатів своєї праці.

Заклад освіти  покликаний не тільки дати здобувачам освіти  суму наукових відомостей, але і виховувати у них самостійність, почуття потреби в праці, підготувати їх до самостійної високопродуктивної праці, зазначають у навчальному закладі.

Залиште свій коментар тут.
Увага! Пам'ятайте, що наш сайт - поле для виважених коментарів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *