Студенти Смілянського коледжу розповіли, де і як пройшли технологічну практику

DSC_4213У Смілянському коледжі харчових технологій була проведена конференція з практичного навчання студентів старших курсів спеціальності «Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів».

Студенти 4-го курсу пройшли технологічну практику на хлібопекарських та кондитерських підприємствах (заводи, пекарні, міні-пекарні, кондитерські цехи) у Смілі, Черкасах, Кам’янці, Балаклеї та інших населених пунктах, загалом на 12 підприємствах, інформує прес-центр коледжу харчових технологій.

Студенти успішно виконали програму практики. 70% студентів працювало на робочих місцях, займаючи посади тісторобів, укладальників готової продукції, помічників кондитера.

На конференцію були запрошені студенти молодшого курсу для ознайомлення  з базами виробничих практик. За допомогою підготовлених презентацій студентами 4-го курсу, вони  ознайомились з  умовами проходження практики, можливостями майбутнього працевлаштування. 

DSC_4213 DSC_4075_1 DSC_4121

Залиште свій коментар тут.
Увага! Пам'ятайте, що наш сайт - поле для виважених коментарів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *