У Смілянському коледжі харчових технологій була проведена конференція з практичного навчання студентів старших курсів спеціальності «Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів».
Студенти 4-го курсу пройшли технологічну практику на хлібопекарських та кондитерських підприємствах (заводи, пекарні, міні-пекарні, кондитерські цехи) у Смілі, Черкасах, Кам’янці, Балаклеї та інших населених пунктах, загалом на 12 підприємствах, інформує прес-центр коледжу харчових технологій.
Студенти успішно виконали програму практики. 70% студентів працювало на робочих місцях, займаючи посади тісторобів, укладальників готової продукції, помічників кондитера.
На конференцію були запрошені студенти молодшого курсу для ознайомлення з базами виробничих практик. За допомогою підготовлених презентацій студентами 4-го курсу, вони ознайомились з умовами проходження практики, можливостями майбутнього працевлаштування.
Залишити відповідь