За підсумками технологічної практики у Смілянському коледжі харчових технологій провели конференцію з практичного навчання студентів спеціальності “Виробництво цукристих речовин та полісахаридів”.
Професія технолога харчового виробництва складна й відповідальна, технолог харчового виробництва повинен відмінно знати як теорію своєї роботи, так і бути відмінним практиком.
Особливо значимою є технологічна практика, яку студенти – технологи проходять на виробництві протягом 10 тижнів, інформують у навчальному закладі.
Студенти 4-го курсу групи проходили її на таких підприємствах:
- ТДВ “Узинський цукровий завод”
- ТОВ “Новомиргородський цукор”
- ТОВ “Юкрейніан Шугар Компані”
Всі студенти успішно виконали програму практики. Виробничники високо оцінили роботу студентів, запросивши їх на виробництво працювати після закінчення коледжу.
На конференцію були запрошені студенти третього курсу для ознайомлення з базами виробничих практик. За допомогою підготовлених презентацій студентами 4-го курсу, ознайомились з умовами проходження практики, можливостями майбутнього працевлаштування.
В кінці заходу фахівець з профорієнтації випускників Яна Крупенко розповіла присутнім про правила оформлення на роботу та інформацію про існуючі нормативні документи і наявні вакансії з працевлаштування випускників.
Залишити відповідь