Сміляни взяли участь у міжнародному експофорумі ресторанно-готельного бізнесу і клінінгу

img_2327_resizeЗ 01 по 03 листопада 2016 року у м.Києві відбувся Міжнародний експофорум ресторанно-готельного бізнесу і клінінгу-2016.
Для ознайомлення з сучасними інноваційними технологіями у харчовій промисловості, рестораторстві та кондитерському мистецтві викладачі професійно-теоретичної підготовки та майстри виробничого навчання відвідали  виставку та переглянули майстер-класи з приготування м’ясних страв в пароконвектоматі, смаження крилець на вугільному грилі, оздоблення тортів та тістечок. Майстер виробничого навчання Смілянського центру підготовки та перепідготовки робітничих кадрів  Олена Василівна Глизенко взяла участь у майстер-класі з приготування лимонного мусу.

Залиште свій коментар тут.
Увага! Пам'ятайте, що наш сайт - поле для виважених коментарів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.