Смілянский ЦППРК провів тиждень професії “Кондитер”

20161025_115333З метою розвитку творчої ініціативи та ділової активності учнів, формування інтересу до обраної професії, розуміння необхідності та престижності робітничих професій з 24 по 28 жовтня 2016 року в державному навчальному закладі «Смілянський центр підготовки і перепідготовки робітничих кадрів» пройшов тиждень професії “Кондитер”. Тиждень був насичений різноманітними заходами: майстер-класи з оздоблення короваїв, тортів; виставка-ярмарок виробів з дріжджового тіста та кондитерських виробів, відкритий урок з виробничого навчання.

Розпочався тиждень з презентації професії за допомогою учнівських стіннівок «Моя професія – кондитер». Наступного дня майстер з виробничого навчання Калина Л.М. провела відкритий урок на тему «Технологія приготування тортів з бісквітного та білково-горіхового тіста».

В середу 26 жовтня Глизенко О.В. майстер з виробничого навчання та учні третього курсу групи № 22 провели майстер-клас з оздоблення короваю.

В четвер 27 жовтня Калина Л.М. майстер з виробничого навчання та учні четвертого курсу групи №26 провели майстер-клас з оздоблення тортів.

Виставка-ярмарок відбулась в останній день тижня, в якій взяли учні третього і четвертого курсу. Кондитерська справа — це не тільки прекрасна професія, але й справжнє мистецтво!

Залиште свій коментар тут.
Увага! Пам'ятайте, що наш сайт - поле для виважених коментарів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.