Смілянські студенти вчилися підвищувати прибутковість підприємства

DSC_2357_0_resizeВ основі успішної діяльності будь-якого підприємства, організації покладено прийняття ефективних управлінських рішень. На практичних заняттях з фахових дисциплін спеціальності “Менеджмент” цьому приділяється велика увага.

26 лютого в Смілянському коледжі харчових технологій провели інтерактивне інтегроване заняття з дисциплін «Економіка підприємств» та «Менеджмент» на тему «Оптимізація управлінських рішень в процесі розробки виробничої програми».

Заняття провели у формі ділової гри, в якій майбутні менеджери – студенти групи ОРГ17 спеціальності «Менеджмент» – спробували себе в ролі працівників діючого підприємства, перед якими постала актуальна проблема – зниження прибутковості підприємства.

Використовуючи знання щодо етапів прийняття раціонального управлінського рішення та широкого спектру методів їх вирішення, майбутні професіонали успішно дослідили проблему, виявили слабкі місця та знайшли способи її вирішення.

В результаті колективного обговорення та пропозицій, поданих маркетинговим, фінансовим та виробничим підрозділами, під керівництвом директора «підприємства» та з використанням методів – «Ринг», «Мозковой штурм», «Дерево рішень» були розроблені та обґрунтовані пропозиції щодо вирішення проблеми, розповідають у коледжі харчових технологій.

Залиште свій коментар тут.
Увага! Пам'ятайте, що наш сайт - поле для виважених коментарів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.