Смілянські студенти серед переможців конкурсу хлібопекарів та кондитерів

IMG_20170524_124613Нещодавно в Національному університеті харчових технологій відбувся конкурс «Кращий технік-технолог хлібопекарського та кондитерського виробництв» серед студентів коледжів і технікумів спеціальності «Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів». Від Сміли у конкурсі участь взяли студентки 3 курсу із коледжу харчових технологій – Вікторія Косенко та Юлія Писаренко.
IMG_20170524_164222Цікавим та захопливим було виконання домашнього завдання – виготовлення відомого французького десерту – торта «Опера» під керівництвом викладача фахових дисциплін Валентини Заславної. Цікавою особливістю даного виробу, що свідчить про високу майстерність кондитера, є такий показник, як висота торта, яка не повинна перевищувати 3 см.
Другий та третій етапи конкурсу проводились на базі кафедри технології хлібопекарських та кондитерських виробів НУХТ. Крім того всі учасники конкурсу відвідали з екскурсією одне з провідних підприємств України ПАТ «Київхліб».
Студенти коледжу харчових технологій показали себе з найкращої сторони і результатом їхньої роботи є отримані переможні нагороди – дипломи та грамоти в усіх трьох номінаціях: «Високий рівень теоретичної підготовки», «Високий рівень практичної підготовки», «Найкраще домашнє завдання». Також переможцям конкурсу було запропоновано продовжити навчання в Національному університеті харчових технологій за скороченим терміном навчання починаючи з 3 курсу.

За матеріалами прес-центру СКХТ

Залиште свій коментар тут.
Увага! Пам'ятайте, що наш сайт - поле для виважених коментарів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *