Смілянські студенти проходять практику на передових підприємствах країни

DSC_7345_1У Смілянському коледжі харчових технологій провели конференцію з практичного навчання студентів спеціальності «Автоматизація і комп’ютерно-інтегровані технології”.

Студенти 4 курсу розповіли про досвід та навички, які вони здобули під час проходження технологічної практики і за допомогою підготовлених ними презентацій акцентували увагу на перевагах і недоліках баз практики. Також старшокурсники дали поради та відповіли на запитання студентів 3 курсу, яких чекає така практика наступного року.

Технологічна (виробнича) практика сприяє кращій адаптації випускників коледжу на підприємствах. Завдяки тому, що доля практичного навчання складає 30% від загальної кількості навчальних годин, молоді фахівці отримують високий рівень професійної підготовки, зазначають у коледжі харчових технологій.

Студенти проходять практику на передових підприємствах країни, з високим рівнем автоматизації та комп’ютеризації основних і допоміжних процесів виробництва.

Юнаки та дівчата успішно виконали програму практики, вдосконалили навички придбаних робітничих професій. На виробництві високо оцінили роботу студентів і найкращим з них запропонували працевлаштування після навчання.

Залиште свій коментар тут.
Увага! Пам'ятайте, що наш сайт - поле для виважених коментарів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.