Смілянські студенти ознайомилися із виробництвом солодощів

20181101_114435Студенти 2 курсу Смілянського коледжу харчових технологій, які здобувають освіту на заочній формі навчання, спеціальность «Харчові технології», побували на екскурсії у кондитерській фабриці «Меркурій».

Подібні екскурсії проводять для майбутніх спеціалістів у рамках вивчення дисциплін «Технологічне обладнання галузі» та «Технологія кондитерського виробництва». Під час виробничої екскурсії студенти ознайомилися з роботою кондитерського підприємства, особливостями технологічного процесу виробництва льодяникової карамелі, сучасним обладнанням.

За час проведений на кондитерській фабриці учасники екскурсії поринули у захопливий світ створення,  виготовлення та реалізації солодкої продукції. Також ознайомилися з умовами, в яких працюють люди на підприємстві високої культури виробництва.

Хочеться подякувати керівництву кондитерської фабрики за змістовну екскурсію і отримані солодкі подарунки, які керівництво підприємства, за гарною традицією, презентувало гостям, інформує прес-центр СКХТ.

20181101_114435 20181101_113539

Залиште свій коментар тут.
Увага! Пам'ятайте, що наш сайт - поле для виважених коментарів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *