Смілянські студенти досліджують сучасні напрямки розвитку харчових технологій

_DSC6089В рамках тижня комісії фахових дисциплін технологічного циклу 29 березня у Смілянському коледжі харчових технологій відбулася науково-теоретична конференція на тему: «Сучасні напрямки розвитку харчових технологій».
В конференції приймали участь студенти старших курсів спеціальностей «Виробництво цукристих речовин і полісахаридів» та «Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів».
На конференції були представлені дві науково-дослідницькі роботи на теми «Дослідження впливу солодового борошна на структурно-механічні показники тіста для хліба «Європейський» студентки Замниборщ Тетяни (група ВХК13) та «Дослідження впливу гречаного борошна з поліпшувачем на якісні показники хліба «Селянський» студентки Краснюк Валерії (група ВХК13).
Учасники конференції обговорили проблемні питання, які були порушені у науково-дослідницьких роботах доповідачів. Під час обговорення виступів доповідачів викладачі фахової комісії надали студентам рекомендації щодо підготовки до захисту дипломних проектів, а також  щодо подальшої роботи за темами досліджень. В заключній частині конференції студентам, що закінчили курси лаборанта хіміко-бактеріологічного аналізу вручили посвідчення.

За інформацією прес-центру СКХТ

Залиште свій коментар тут.
Увага! Пам'ятайте, що наш сайт - поле для виважених коментарів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *