Смілянські студенти показали свою майстерність у хлібопекарській справі

lis2Студенти Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ спеціальності «Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів» взяли участь у конкурсі «Кращий технік-технолог хлібопекарського та кондитерського виробництв» серед студентів коледжів навчально-наукового комплексу НУХТ. Конкурс був організований кафедрою технології хлібопекарських і кондитерських виробів за підтримки ректорату та керівництва ТОВ УССП «Київський обласний хлібопекарський комплекс».

Конкурс проходив в три етапи:

  • на першому етапі студенти демонстрували свої знання у виробничих умовах шляхом вирішення розрахункових і виробничих задач, що були запропоновані фахівцями на виробництві;
  • на другому етапі конкурсанти представляли домашнє завдання – хлібобулочні та кондитерські вироби різних країн світу;
  • на третьому етапі необхідно було вирішити теоретичні задачі з технології хлібопекарського і кондитерського виробництва.

Студенти нашого коледжу отримали перемогу в номінаціях: «Високий рівень теоретичної підготовки» та «Найкраща презентація домашнього завдання» – Тетяна Замниборщ (гр. ВХК13), «Найкраща презентація домашнього завдання» – ТаїсіяБір (гр. ВХК12). Студентів нагородили цінними подарунками і грамотами. Також команду коледжу відзначили грамотою за перемогу в конкурсі за сумою набраних балів.

Джерело: сайт Смілянського коледжу харчових технологій

Залиште свій коментар тут.
Увага! Пам'ятайте, що наш сайт - поле для виважених коментарів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.