Смілянські першокурсники показали таланти на фестивалі-конкурсі «Зоряний дощ – 2017»

DSC_9312Перша студентська осінь в Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ для першокурсників розпочалася не тільки з опанування нового ритму навчання, але й із яскравої події – участі у Фестивалі-конкурсі самодіяльної творчості студентів «Зоряний дощ – 2017». Студенти та викладачі з нетерпінням щороку чекають на цей конкурс, метою якого є виявлення талановитої молоді у різних жанрах сценічного мистецтва. Для переможців такого фестивалю відкривається шлях до участі в багатьох всеукраїнських і навіть міжнародних фестивалях та конкурсах, інформують у Смілянському коледжі харчових технологій.

Студенти-першокурсники на чолі з класними керівниками відповідально і творчо готували програми своїх виступів. Їх виступи оцінювало журі. Перший виступ на сцені навчального закладу для першокурсників був вдалим і багатим на високі оцінки журі та щирі оплески присутніх. Глядачі активно підтримували виступи, що додавало впевненості учасникам конкурсу і вони гідно трималися перед чисельною аудиторією. 

За підсумками фестивалю-конкурсу самодіяльної творчості студентів першого курсу «Зоряний дощ – 2017» визначили кращі виступи у вокальному, хореографічному, драматичному жанрах, а також номінаціях «Художнє слово», «Оригінальний жанр» та «Ведучі заходу».

Залиште свій коментар тут.
Увага! Пам'ятайте, що наш сайт - поле для виважених коментарів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.