Смілянки серед кращих техніків-технологів хлібопекарського та кондитерського виробництв

5Студенти Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ спеціальності «Виробництво хліба, кондитерських, макаронних  виробів і харчоконцентратів» взяли участь у конкурсі «Кращий технік-технолог хлібопекарського та кондитерського виробництв» серед студентів коледжів навчально-наукового комплексу НУХТ. Конкурс був організований кафедрою технології хлібопекарських і кондитерських виробів.

Конкурс проходив в три етапи:

  • на першому етапі студенти демонстрували свої знання у виробничих умовах шляхом вирішення розрахункових і виробничих задач, що були запропоновані фахівцями на виробництві;
  • на другому етапі конкурсанти представляли домашнє завдання – східні солодощі (пахлава);
  • на третьому етапі необхідно було вирішити теоретичні задачі з технології хлібопекарського і кондитерського виробництва.

Студенти нашого коледжу отримали перемогу в номінаціях: «Високий рівень теоретичної підготовки» та «Високий рівень практичної підготовки» – Билина Дарина (гр. ВХК15), «Високий рівень теоретичної підготовки» та «Високий рівень практичної підготовки» – Яременко Євгенія (гр. ВХК15). Студентів нагородили цінними подарунками і грамотами. Також команду коледжу відзначили грамотою за друге місце в конкурсі за сумою набраних балів, інформує прес-центр навчального закладу.

5 3_9 2_6

Залиште свій коментар тут.
Увага! Пам'ятайте, що наш сайт - поле для виважених коментарів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *