28-29 травня студенти Смілянського коледжу харчових технологій спеціальності “Харчові технології” Наталія Козлова та Марія Фатенко (гр. ВХК16) взяли участь у щорічному конкурсі«Кращий технік-технолог хлібопекарського та кондитерського виробництв». Він проводився на базі Національного університету харчових технологій у Києві. Студенти показали знання у виробничих умовах шляхом вирішення розрахункових і виробничих задач, що були запропоновані фахівцями на виробництві, представили домашнє завдання, також вирішили теоретичні задачі з технології хлібопекарського і кондитерського виробництва.
Студентки коледжу здобули перемогу в номінації “Краща практична підготовка”, а в загальному підсумку команда посіла ІІ місце, інформують у коледжі харчових технологій.
Залишити відповідь