Смілянки – призери конкурсу «Кращий технік-технолог хлібопекарського та кондитерського виробництв»

IMG-3286440e780820b8488b4cfa4c3725f7-V28-29 травня студенти Смілянського коледжу харчових технологій спеціальності “Харчові технології” Наталія Козлова та Марія Фатенко (гр. ВХК16) взяли участь у щорічному конкурсі«Кращий технік-технолог хлібопекарського та кондитерського виробництв». Він проводився на базі Національного університету харчових технологій у Києві. Студенти показали знання у виробничих умовах шляхом вирішення розрахункових і виробничих задач, що були запропоновані фахівцями на виробництві, представили домашнє завдання, також вирішили теоретичні задачі з технології хлібопекарського і кондитерського виробництва.

Студентки коледжу здобули перемогу в номінації “Краща практична підготовка”, а в загальному підсумку команда посіла ІІ місце, інформують у коледжі харчових технологій.

IMG-3286440e780820b8488b4cfa4c3725f7-V IMG-1f28ff2e17638876263e8de633b7cd40-V

Залиште свій коментар тут.
Увага! Пам'ятайте, що наш сайт - поле для виважених коментарів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.