Сміляни поділилися досвідом організації безпечного харчування у закладі освіти

Колектив Смілянського ЦППРК взяв участь у Форумі освітян Черкащини “Безпека – пріоритет освітнього процесу”.

Майстрині смілянського закладу презентували досвід щодо організації безпечного харчування у закладі освіти згідно рекомендацій рецептурного збірника шеф-кухаря Євгена Клопотенка.

На розсуд учасників форуму сміляни представили різноманітні страви. Відвідувачі мали можливість їх продегустувати та впевнитись, що здорове та раціональне харчування може бути не тільки корисним, але й смачним.

Залиште свій коментар тут.
Увага! Пам'ятайте, що наш сайт - поле для виважених коментарів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.