Школярі майстрували солодкі букети та стали учасниками «смачних» проєктів

246367302_924591951596080_7650569791868737287_nДо дня працівників харчової промисловості учні 4-х класів школи №11 провели майстер-клас із виготовлення «Солодких букетів» із цукерок.

Ці чудові подарунки, які не залишать байдужими любителів солодощів подарували мамам, сестричкам, друзям.

Переглянули відео про Львівську майстерню шоколаду та поділилися спогадами після екскурсії до Львівської шоколадної фабрики. Провели віртуальну екскурсію: «Як це працює? Виготовлення шоколадних монет.»

Під час вивчення теми «Подорожуємо й відкриваємо світ», провели спостереження «Як врятувати хліб від цвілі». Подивилися лайфак: як правильно зберігати хліб.

Також, дітей запросили на бесіду про правильне харчування школярів. Учні складали меню на день, орієнтуючись на свої вподобання.

Четвертокласники були активними учасниками проєкту «Смачні музеї. Овочі мандрівники». Дізналися чи давно люди вирощують картоплю. Дослідили вміст каротину у моркві та гарбузі.

Зробили висновки про користь правильного харчування, та про те як варто зберігати продукти, аби на них не утворювалась цвіль, розповіли у школі №11.

Залиште свій коментар тут.
Увага! Пам'ятайте, що наш сайт - поле для виважених коментарів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *