У Смілянський коледж харчових технологій провести лекції для студентів 4-х курсів прибув представник компанії ПАТ «Юрія», одного із найпотужніших виробників молочної продукції під ТМ «Волошкове поле».Підприємство зацікавлене у кваліфікованих молодих спеціалістах, які здобувають освіту у коледжі харчових технологій.
Лекційні заняття для студентів провела випускниця коледжу, а нині заступник генерального директора з контролю якості, Вікторія Павловська. Вона пригадала роки навчання та наголосила на важливості отримання цінних знань. Власним прикладом довела, як можуть студенти реалізувати свої можливості. Для удосконалення знань провела 3 лекційні заняття для студентів випускних груп. Під час лекцій розглянули питання про діючі стандарти менеджменту якості і безпечності харчових продуктів, впровадження системи управління якістю та безпечністю харчових продуктів на виробництві, а також говорили про система аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках, яка ідентифікує, оцінює та контролює небезпечні фактори, які є визначальними для безпечності харчових продуктів.
Теоретичний матеріал лектор поєднала із практичними порадами з життєвого досвіду. Виступ був цікавим, змістовним і супроводжувався відео презентацією, зазначили учасники зустрічі. Також у коледжі висловили сподівання, що подібні зустрічі із роботодавцями стануть традицією.
Залишити відповідь