На зустрічі педагогів віншували «Гордість освіти Смілянщини – 2019»

У малій залі міського Будинку культури на традиційній травневій педагогічній зустрічі відзначили «Гордість освіти Смілянщини – 2019». Зустріч вже кілька років перетворюється у свято вшанування кращих із кращих, свято величі науки, свято таланту.

Тут відзначили педагогів, які гідно представляли Смілянщину на професійних конкурсах, підготували призерів та переможців обласного етапу предметних олімпіад, обласного конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук, різноманітних інтелектуальних конкурсів, численних обласних та Всеукраїнських конкурсів і змагань для гуртківців районного Центру дитячої та юнацької творчості.

Цього року на травневі педагогічні зустрічі завітало близько 40 педагогів Смілянщини. Під час зустрічі педагоги поділилися досвідом роботи з обдарованими учнями, а методисти районного методичного кабінету, які підготували і провели захід, від імені всієї Смілянщини подякували педагогам за самовідданість, професіоналізм, небайдуже ставлення до обраної справи.

Пам’ятну відзнаку “Гордість освіти Смілянщини” отримали Балаклеївська спеціалізована школа №1 імені Євгенії Гуглі і Костянтинівська спеціалізована школа, а також Носачівська, Березняківська та Малостаросільська школи, інформують у відділі освіти Смілянської РДА.

Залиште свій коментар тут.
Увага! Пам'ятайте, що наш сайт - поле для виважених коментарів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.