На Черкащині стартував конкурс на найкращу інвестиційну ділянку «Золота ділянка-2020»

97199631_670596703764536_4269237495549394944_nОТГ, РДА та МВК Черкащини запрошують  долучитися до Конкурсу інвестиційних ділянок (greenfield) «Золота ділянка-2020».

Головна мета конкурсу – визначення найкращої інвестиційної ділянки Черкаської області задля підвищення спроможності громад залучати вітчизняні та іноземні інвестиції.

Цей конкурс оголосила Польська Агенція Інвестицій і Торгівлі (ПАІТ) у 7 областях України, серед яких і Черкаська область. Конкурс проходить у рамках проекту Польської Допомоги задля “Підвищення конкурентоспроможності українських регіонів та розвиток польсько-українського економічного співробітництва”. За умовами в кожній області буде обрано 1 ділянку-переможця.

Як відзначають у Департаменті регіонального розвитку ОДА, переможець отримає:

  • допомогу експерта Польської Агенції Інвестицій і Торгівлі у підготовці повної інвестиційної пропозиції для інвестиційної ділянки;
  • промоцію ділянки-переможця Агенціями регіонального розвитку під час пропонування інвестиційних ділянок іноземним інвесторам;
  • навчальний візит до Польщі.

До участі у конкурсі допускаються лише незабудовані ділянки (greenfield), призначені для промислових інвестицій, площею не менше ніж 2 га.

Участь у конкурсі є безкоштовною.

З детальними умовами конкурсу, вимогами до незабудованої ділянки (greenfield) та аплікаційними формами можна ознайомитися за посиланням: https://bit.ly/2YX9eTU .

Заявку учасника з анкетою інвестиційної ділянки, мапами та фото надсилати на електронну адресу  uzez_oda@ukr.net до 15 червня 2020 року включно. 

Заявки, отримані пізніше, до розгляду не прийматимуться, інформує пресслужба Черкаської ОДА.

Залиште свій коментар тут.
Увага! Пам'ятайте, що наш сайт - поле для виважених коментарів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.