Меню на Масляну по-смілянські

На свято Масляної у Смілі пригощали варениками «Смерть ворогам», чаєм «Зігрій солдата», кашею «Нас не подолати». Кашу готували в центрі міста на солдатській кухні. 6001 вареник наліпили та зварили у центрі підготовки та перепідготовки робітничих кадрів і підвозили відрами – у кожному по 150 вареників. Дегустація тривала від опівдня до вечора і стала рекордною. Національний рекорд з наймасовішої дегустації вареників внесено у національний реєстр рекордів України.
Власна інформація – газета «Сміла»

Залиште свій коментар тут.
Увага! Пам'ятайте, що наш сайт - поле для виважених коментарів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.