Майстри виробничого навчання визначили критерії оцінювання практичного туру Конкурсу

DSCN4087Відбулось засідання творчої групи педагогічних працівників професій харчового напрямку на тему «Визначення завдань та критеріїв оцінювання Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед учнів ПТНЗ з професії «Кондитер»».
У засіданні взяли участь представники державних навчальних закладів Черкаське вище професійне училище, Золотоніський професійний ліцей, Корсунь-Шевченківський професійний ліцей,

Іркліївський професійно-аграрний ліцей, Білоцерківський центр професійної у Черкаській області», Смілянський центр підготовки і перепідготовки робітничих кадрів, Звенигородський центр підготовки і перепідготовки робітничих кадрів.
Майстри виробничого навчання визначили завдання та критерії оцінювання практичного туру Конкурсу.
Майстер виробничого навчання Черкаського вищого професійного училища Валентина Висока ознайомила з сучасними Європейськими вимогами до приготування та оформлення конкурсних робіт. Учасники засідання творчої групи ознайомились з матеріально-технічною базою кухні-лабораторії №1 з професії «Кондитер» Смілянського ЦППРК.
Прес-центр ЦППРК

Залиште свій коментар тут.
Увага! Пам'ятайте, що наш сайт - поле для виважених коментарів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *