Відбулось засідання творчої групи педагогічних працівників професій харчового напрямку на тему «Визначення завдань та критеріїв оцінювання Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед учнів ПТНЗ з професії «Кондитер»».
У засіданні взяли участь представники державних навчальних закладів Черкаське вище професійне училище, Золотоніський професійний ліцей, Корсунь-Шевченківський професійний ліцей,
Іркліївський професійно-аграрний ліцей, Білоцерківський центр професійної у Черкаській області», Смілянський центр підготовки і перепідготовки робітничих кадрів, Звенигородський центр підготовки і перепідготовки робітничих кадрів.
Майстри виробничого навчання визначили завдання та критерії оцінювання практичного туру Конкурсу.
Майстер виробничого навчання Черкаського вищого професійного училища Валентина Висока ознайомила з сучасними Європейськими вимогами до приготування та оформлення конкурсних робіт. Учасники засідання творчої групи ознайомились з матеріально-технічною базою кухні-лабораторії №1 з професії «Кондитер» Смілянського ЦППРК.
Прес-центр ЦППРК
Залишити відповідь