2 квітня у Смілянському центрі підготовки і перепідготовки робітничих кадрів відбувся І етап Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності з професії “Кухар”. В конкурсі взяли участь учні груп №17 та №18.
Конкурс складався з теоретичного та практичного турів. Теоретичний тур складався з виконання тестових завдань з предметів професійно-теоретичної підготовки. Практичний тур передбачав приготування десерту «Яблука смажені в тісті».
Компетентне журі оцінювало: дотримання технологічного процесу приготування страв; оформлення страв; смакові якості страв; використання сучасних технологій; дотримання правил охорони праці, санітарії та гігієни; норми часу; зовнішній вигляд учнів та організацію робочого місця.
Оргкомітет та журі конкурсу визначили переможців якими стали: Вітренко Юлія (І місце), Котляр Лілія (ІІ місце), Більніцька Катерина (ІІІ місце).
Конкурс пройшов в доброзичливій атмосфері, учасники отримали позитивні емоції та відчули свою здатність бути конкурентоспроможними фахівцями на сучасному етапі ринку праці, інформує прес-центр ЦППРК.
Залишити відповідь