Майбутні кухарі змагалися у конкурсі фахової майстерності

55826886_448830685853801_8943471616629669888_o2 квітня у Смілянському центрі підготовки і перепідготовки робітничих кадрів відбувся І етап Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності з професії “Кухар”. В конкурсі взяли участь учні груп №17 та №18.

Конкурс складався з теоретичного та практичного турів. Теоретичний тур складався з виконання тестових завдань з предметів професійно-теоретичної підготовки. Практичний тур передбачав приготування десерту «Яблука смажені в тісті».

Компетентне журі оцінювало: дотримання технологічного процесу приготування страв; оформлення страв; смакові якості страв; використання сучасних технологій; дотримання правил охорони праці, санітарії та гігієни; норми часу; зовнішній вигляд учнів та організацію робочого місця.

Оргкомітет та журі конкурсу визначили переможців якими стали: Вітренко Юлія (І місце), Котляр Лілія (ІІ місце), Більніцька Катерина (ІІІ місце).

Конкурс пройшов в доброзичливій атмосфері, учасники отримали позитивні емоції та відчули свою здатність бути конкурентоспроможними фахівцями на сучасному етапі ринку праці, інформує прес-центр ЦППРК.

56247884_448830695853800_6944132776627011584_o 55826886_448830685853801_8943471616629669888_o

Залиште свій коментар тут.
Увага! Пам'ятайте, що наш сайт - поле для виважених коментарів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *