Майбутні кухарі, учні Смілянського центру, побували на майстер-класі у кафе

261084150_1105183186885211_4670869821375151013_nВ рамках Всеукраїнського тижня професійної (професійно-технічної) освіти здобувачі освіти та викладачі Смілянського центру підготовки і перепідготовки робітничих кадрів відвідали майстер-клас із приготування різноманітних страв з риби, м’яса та холодних закусок в кафе «Гостинний двір».

Найперше, що бачить гість у кафе чи то в ресторані — красу страви та ідею подачі кухаря. Кожен шеф має свій унікальний стиль, за яким його творчість впізнають — це почерк автора, його унікальність та індивідуальність.

Під час майстер-класу учні занотовували рецепти приготування страв та дізналися, яке обладнання використовують на кухні кафе – ця вся інформація надзвичайно доповнює дисципліни професійної підготовки за програмою «Кухар».

Також дізналися, як зробити подачу фішкою для шефа та познайомилися з сучасними трендами і техніками у декорі.
– Час майстер-класу пролетів дуже швидко! Було цікаво, корисно, смачно, – зазначили учні центру підготовки та перепідготовки робітничих кадрів.

Залиште свій коментар тут.
Увага! Пам'ятайте, що наш сайт - поле для виважених коментарів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *