Хорунжий Тернівської сотні став лауреатом конкурсу «Учитель року-2016»

DSCN3559Нещодавно на Черкащині завершився конкурс «Учитель року-2016». Хорунжий Українського козацтва Тернівської сотні імені Івана Сірка, учитель Тернівської ЗОШ, що на Смілянщині, Олександр Надгребельний посів ІІІ місце у ІІ (обласному) турі конкурсу в номінації учитель предмету «Захист Вітчизни». Про це повідомляють в Тернівській козацькій сотні ім. І. Сірка ЧКТ УК.

Успішно подолавши всі випробування Олександр Надгребельний став лауреатом обласного туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2016», посів третє почесне місце, був нагороджений Дипломом від управління освіти і науки ОДА та цінним подарунком.

Варто відзначити, у Тернівській школі здійснюється робота щодо подальшого удосконалення навчально-матеріальної бази для військово-патріотичного виховання школярів. Організована роботу «Козацької світлиці», що входить до музейного комплексу школи та використовується для проведення гурткових занять. Для учнів школи проводяться екскурсії до військової частини, під час яких вони можуть ознайомитися з її облаштуванням, взяти участь у заняттях зі збирання та розбирання стрілецької зброї. Зауважимо, за сприяння військової частини стала можливою участь у навчальних стрільбах з автомата Калашникова для учнів 10-11 класів, прес-служба ОДА

Залиште свій коментар тут.
Увага! Пам'ятайте, що наш сайт - поле для виважених коментарів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.