Гімназистки стали учасницями кулінарного проєкту та передали українським захисникам гуманітарний вантаж

kap3_новый размерЧи знаєте ви, як квасити капусту? А чим вона корисна? А які звичаї існують в Україні при її заготівлі? Про все це діти дізнались під час реалізації проєкту «Капустка».

Дівчатка 7-А класу разом з учителем обслуговуючої праці Ларисою Цвєтненко зібрали прислів’я та приказки про капусту, підготували інформацію про користь цього продукту. Розшукали інформацію про цікаві звичаї при заготівлі квашеної капусти та вивідали родинні секрети рецептів страви.

Кілька відерець за кількома рецептами (класичний, з журавлиною, кмином і кропом) приготували дівчатка на уроках праці, заодно освоївши способи шаткування ножем, овочерізкою та шатківницею.

Чотири відерця відправили разом із гуманітарним вантажем смілянам, бійцям ООС, з привітаннями до свята Збройних сил України, інформує пресцентр гімназії.

Залиште свій коментар тут.
Увага! Пам'ятайте, що наш сайт - поле для виважених коментарів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *