Двоє смілянських вчителів пройшли у фінал обласного туру конкурсу «Учитель року – 2017»

1421826691_vchitel-rokuВідповідно до наказу Управління освіти і науки облдержадміністрації від 15.09.2016 № 238 «Про проведення в області І та ІІ турів всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2017» з 25 по 27 січня 2017 року на базі КНЗ «ЧОІПОПП ЧОР» відбудеться фінальний очний етап ІІ (обласного)  туру Конкурсу.
Згідно з результатами випробувань  дистанційного відбіркового  етапу  до участі у фінальному очному етапі  ІІ (обласного) туру Конкурсу запрошуються учасники, які посіли перші три місця у кожній номінації. У комунальному навчальному закладі «Черкаський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних працівників Черкаської обласної ради» назвали імена переможців у номінаціях «Початкові класи», «Інформатика», «Біологія» та «Музичне мистецтво». Серед них двоє вчителів зі Сміли та Смілянського району:

  • у номінації «Музичне мистецтво» – Олена Пітенко, учитель музичного мистецтва Смілянської загальноосвітньої школи  І-ІІІ ступенів № 10 Смілянської міської ради;
  • у номінації «Початкові класи» – Оксана Сільченко, вчитель початкових класів Балаклеївської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів № 2 Смілянської районної ради.
Залиште свій коментар тут.
Увага! Пам'ятайте, що наш сайт - поле для виважених коментарів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.