Держпродспоживслужба вилучила майже 3,5 тонни продуктів, які були поставлені у навчальні заклади

школа харчуванняТорік працівники Держпродспоживслужби провели майже 6,5 тисяч лабораторних досліджень харчових продуктів, які використовувалися для приготування страв у навчальних закладах, на відповідність параметрам безпечності.

За результатами проведеного контролю встановлено 142 невідповідності за мікробіологічними показниками, це 2,1% від досліджуваних зразків.

«Коли мова йде про безпечність продуктів, якими харчуються наші діти, не може бути жодних компромісів. Обсяг вилучених продуктів свідчить про ефективність роботи наших фахівців», – зазначила Голова Держпродспоживслужби Владислава Магалецька.

За результатами висновків щодо невідповідності продукції, ухвалено 45 рішень про вилучення харчових продуктів з обігу.

У 29 випадках прийнято рішення про тимчасове припинення виробництва харчових продуктів, повідомляють у пресслужбі Держпродспоживслужби.

Вилучено з обігу майже 3,5 тонн небезпечних харчових продуктів, що є важливим чинником для запобігання харчовим отруєнням.

Залиште свій коментар тут.
Увага! Пам'ятайте, що наш сайт - поле для виважених коментарів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.