Черкащина робить вагомий внесок у виробництво тваринницької продукції України

завантаженняЧеркащина робить вагомий внесок у виробництво тваринницької продукції України: за обсягом виробництва м’яса займає 2 місце, молока – 8, яєць – 10.

За 2018 рік всіма категоріями господарств вироблено 450 тис.т м’яса (у живій масі) та 660 млн. шт яєць, що на 5 та 3 відсотки більше обсягу 2017р. Зменшилось виробництво молока на 5% і склало 484 тис. т. Сільськогосподарськими підприємствами надоєно від однієї корови по 6501 кг молока, що відповідає 8 місцю серед регіонів України.

У порівнянні із 1 січня 2018р. в усіх категоріях господарств зменшилась кількість великої рогатої худоби на 2% (в т. ч. корів – на 6%), овець та кіз – на 4%, а свиней та птиці зросла на 6% та 7% відповідно, інформують у головному управлінні статистики у Черкаській області.

Залиште свій коментар тут.
Увага! Пам'ятайте, що наш сайт - поле для виважених коментарів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *