Відбулася друга сесія міської ради

Учора відбулася друга сесія міської ради, на порядок денний якої було винесено п’ять питань. Перед початком її роботи талановита молодь міста, яка має перемоги у міжнародних конкурсах, спортивні та наукові досягнення, отримала стипендії міського голови.
Депутати виступили із зверненнями і запитами, зокрема Володимир Салов – стосовно політичних репресій, Наталія Терехова – про звіти з використання коштів міського бюджету у 2015 році та використання 10 мільйонів гривень, які надійшли завдяки народному депутату, ремонт міського будинку культури та якість ремонту бульвару графа О.Бобринського.
Також було заявлено про створення у міській раді депутатських фракцій ВО “Свобода”, «Черкащани», «Сила громад» та ВО «Батьківщина».
Міський голова Олексій Цибко запропонував на посаду секретаря міської ради Віктора Федоренка, який виступив перед присутніми та розповів про себе.
Відповідно до проведеного таємного голосування, депутати переважною більшістю – 23 «за», 10 «проти», 1 бюлетень недійсний (без відміток) – обрали Віктора Федоренка.
На посаду першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів влади міський голова запропонував кандидатуру Олега Черненка. Депутати одноголосно підтримали цю кандидатуру.
Також були підтримані зміни до міського бюджету, з якими виступила начальник фінансового управління Галина Сватко.

Залиште свій коментар тут.
Увага! Пам'ятайте, що наш сайт - поле для виважених коментарів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.