Укрпошта встановила строки доставки пошти

лист 2Як зазначає «Укрпошта” вперше запроваджено нормативні строки на доставку періодичних друкованих видань, що розповсюджуються за передплатою на території України.

Відтепер газети та журнали доставлятимуться передплатникам у той самий день, якщо вони [вчасно] надійшли від видавців до центрів сортування Укрпошти, а саме: у Києві – до 8-ї год. ранку, в обласних центрах – до 10-ї год., у районних центрах, містах обласного підпорядкування та інших населених пунктах – до 14-ї год».

Терміни доставки друкованих періодичних видань визначені наказом “Укрпошти” №567. Нормативним документом також врегульовано питання кількісної доставки преси передплатникам. За повідомленням “Укрпошти”, в Києві та обласних центрах доставка преси здійснюється не менше 6 разів на тиждень, в містах обласного підпорядкування та районних центрах – не менше 5 днів на тиждень, в інших населених пунктах з чисельністю жителів до 500 чол. – не менше 3-х разів на тиждень, до 2 тис. чол. – не менше 4-х разів, а від 2 тис. чол. – не менше 5-ти разів на тиждень

Залиште свій коментар тут.
Увага! Пам'ятайте, що наш сайт - поле для виважених коментарів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.