34% перевірених закладів на Черкащині порушували вимоги санітарного законодавства

00990908767876Головне управління Держпродспоживслужби в Черкаській області посилило державний санітарний нагляд за дотриманням суб’єктами господарювання вимог санітарного законодавства, протиепідемічних заходів. Це, зокрема, зумовлено тим, що область нині знаходиться у “поманарчевій” зоні.

Протягом березня на території Чнркаської області провели майже 1,3 тис. перевірок, порушення санітарного законодавства, протиепідемічних заходів виявлені у 34% випадків.

Зокрема, перевірено :

151 заклад освіти, порушення реєструвались у 16 (10,6 %) випадках;
115 закладів громадського харчування, порушення реєструвались у 54 (47%) випадках;
586 закладів продовольчої торгівлі, порушення реєструвались у 215 (37%) випадках;
346 закладів непродовольчої торгівлі, порушення реєструвались у 129 (37,3 %) випадках;
73 агропродовольчих ринків, порушення реєструвались у 19 (26%) випадках;
45 перукарень, салонів краси, порушення реєструвались у 15 (33,3%) випадках.

За результатами перевірок складено 122 протоколи про адмінправопорушення у сфері санітарного законодавства, керівникам закладів направлено 400 приписів, пропозицій щодо усунення виявлених порушень.

Залиште свій коментар тут.
Увага! Пам'ятайте, що наш сайт - поле для виважених коментарів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *