30% перевірених закладів на Черкащині порушують санітарне законодавство

Фахівці Держпродспоживслужби області у жовтні провели 1144 перевірок. У 30% з них виявили порушення санітарного законодавства. Про це на брифінгу розповів начальник управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства обласного управління Держпродспоживслужби Володимир Папач.

Загалом, було складено 90 протоколів про порушення санітарного законодавства, керівникам суб’єктів господарювання направили 360 приписів, пропозицій щодо усунення виявлених порушень.

Найбільш характерними з них є недотримання дезінфекційного, маскового режиму, відсутність температурного скринінгу працівників, відповідного маркування для перебування в черзі з дотриманням дистанції між відвідувачами, не організований централізований збір використаних засобів індивідуального захисту, з подальшою утилізацією.

Залиште свій коментар тут.
Увага! Пам'ятайте, що наш сайт - поле для виважених коментарів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.