Визначали кращих кондитерів

DSCN366921 лютого у Смілянському ЦППРК відбувся І етап Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності серед учнів з професії “Кондитер”, в якому взяли участь учні груп №№ 22 і 26. Конкурс проходив у два етапи: теоретичний та практичний.

DSCN3673DSCN3671 Учні показали знання з предметів «Технологія приготування кондитерських борошняних виробів з основами товарознавства», «Устаткування підприємств харчування», «Організація виробництва», «Фізіологія харчування», «Охорона праці».
Практичний тур проходив у майстерні-лабораторії, обладнаній відповідним устаткуванням та інвентарем. Учні показали високий рівень практичних навичок і умінь в приготуванні кондитерських виробів.
Призові місяця зайняли: І місце – Петрова Анастасія; ІІ місце – Березенко Діана; ІІІ місце – Ткач Ольга.
Прес-центр ЦППРК

Залиште свій коментар тут.
Увага! Пам'ятайте, що наш сайт - поле для виважених коментарів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.