Чоловіка, який здавав в оренду неіснуючі квартири, засудили до ув’язнення

За принципової позиції прокурорів обласної прокуратури апеляційним судом залишено в силі вирок Соснівського суду , яким засуджено до 4 років позбавлення волі 34-річного шахрая.

Судом першої інстанції встановлено, що 34-річний чоловік, маючи непогашені судимості за вчинення кримінальних правопорушень проти власності, неодноразово розміщував на платформі онлайн-оголошень «OLX» в мережі Інтернет оголошення про оренду квартир в різних містах України.

Таким чином вводячи в оману осіб, які мали намір орендувати житло, отримав від 43 потерпілих на власний банківський рахунок майже 33 тис. грн. як оплату за послуги рієлтора та авансові платежі за оренду житла.

Не погодившись із указаним вироком суду, обвинувачений та його захисник звернулися з апеляційними скаргами щодо пом’якшення призначеного покарання.

Однак судом апеляційної інстанції доводи обвинуваченого про суворість призначеного покарання визнано безпідставними та вирок Соснівського суду залишено без змін. Наразі він вступив у законну силу, тож наступні 4 роки шахрай проведе за ґратами, інформують в обласній прокуратурі.

Залиште свій коментар тут.
Увага! Пам'ятайте, що наш сайт - поле для виважених коментарів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.