Через дитячі пустощі у Смілі загорівся склад

2 (1)17 березня, о 15:00 на вулиці Ленінградській в недіючій складській будівлі виникла пожежа. Повідомлення про загорання до Служби порятунку «101» надійшло від випадкових перехожих, які побачили як з вікон споруди валує дим. Ще до прибуття на місце події рятувальників вогонь знищив пластмасову тару, яка знаходилася в середині будівлі, вікна, а також пошкодив стіни на площі 30 кв. м. Про це повідомили в Управлінні ДСНС України в Черкаській області.

 Пожежу спільним зусиллям ліквідували вогнеборці Смілянської пожежно-рятувальної частини та добровільна пожежна команда ВАТ «НВП СЕМЗ».

 Зі слів місцевих жителів в складській споруді частенько бавилися підлітки із розташованих неподалік школи та училища. Найбільш ймовірною причиною пожежі фахівці вважають дитячі пустощі з вогнем.

 Управління ДСНС України у Черкаській області звертається до батьків з проханням не залишати дітей без нагляду дорослих! Не допускайте трагедії в Вашій родині! Розповідайте своїм дітям про небезпеку гри з вогнем, навчайте їх правилам пожежної безпеки! Обмежте користування дітей газовими та електричними приладами! Зберігайте сірники та запальнички в недоступних для дітей місцях! Шановні батьки, життя дітей у Ваших руках!!!

Залиште свій коментар тут.
Увага! Пам'ятайте, що наш сайт - поле для виважених коментарів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.